fbpx
Diana T-shirts

Magazine DIANA

Cu peste 700 de angajați și cu o rețea care cuprinde 72 de magazine în județele: Vâlcea, Gorj, Dolj, Argeș și Olt, cu o sortimentație variată ce acoperă toate necesitățile de zi cu zi ale consumatorilor, dar și cu o gamă extinsă de produse și preparate din carne DIANA, rețeaua de magazine DIANA își propune să devină top of mind al clienților în zonele în care activează, oferind prețuri corecte și o experiență de shopping cât mai plăcută.Misiunea noastră este de a obține cele mai bune prețuri de la producători pentru a oferi un raport optim calitate – preț.

Modelul de business pe care îl practicăm este cel al retailului în care proximitatea, încrederea și frecvența de cumpărare ne-au determinat să creăm relații umane foarte solide cu clienții noștri. Colocvial ne-am asumat sintagma de “cel mai bun vecin”. Ținem cont de feedback-ul primit și suntem deschiși progresului și inovației.Produsele și preparatele din carne DIANA acoperă în totalitate necesarul raionului de carne și reprezintă un alt atuu pe care consumatori l-au identificat încă de la primul magazin inaugu=rat, dar și unul dintre pilonii ritmului accelerat de expansiune.

72

Magazine

Rețeaua de magazine DIANA încurajează producția locală, astfel suntem întotdeauna deschiși în ceea ce privește listarea de produse ale producătorilor locali și suntem în permanentă căutare a tendințelor și inovațiilor universului de retail.