Fabricatie

Aşteptările consumatorilor DIANA se modifică permanent, motiv pentru care le oferim acestora un portofoliu larg de produse ce îşi menţin calitatea în timp.

DIANA şi-a stabilit încă de la înfiinţare ca obiectiv principal menţinerea unui standard înalt de calitate, motiv pentru care fabrica este dotată cu utilaje si tehnologie de ultimă generaţie.

Folosirea de materii prime și materiale sigure din punct de vedere calitativ este o prioritate pentru compania Diana.
Datorită procedurilor implementate, a tehnologiei moderne utilizate şi a profesionalismului dovedit de oamenii cu care lucrăm suntem unul dintre cei mai importanţi procesatori de carne din ţară şi nu numai. Monitorizarea parametrilor de calitate și validarea termenelor de valabilitate agreate pentru fiecare produs în parte se datorează experienţei echipei din laboratorul de analize din cadrul companiei.

Investim în eficientizarea activităţii companiei şi a proceselor de producţie. De asemenea ne preocupă în permanenţă securitatea alimentară a produselor fabricate, asigurând în acelaşi timp un nivel înalt de transparenţă pe întreg fluxul de producţie şi distribuţie.
Dorinţa de perfecţionare a dus la implementarea unor standarde superioare de calitate care includ punerea în aplicare a standardelor HACCP, a sistemelor de management al calităţii, precum şi monitorizarea condiţiilor de igienă conform normelor în vigoare.
Certificările pe care le deţine compania confirmă încă o dată seriozitatea cu care DIANA abordează obiectivul principal şi anume „ÎNCREDEREA CONSUMATORILOR ÎN BRANDUL DIANA”.